Home Oferte Contact Galerie Termeni si conditii GDPR

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Confidenţialitate

Utilizăm informațiile colectate despre dumneavoastră pentru diverse scopuri. Acestea pot fi:

Rezervări: Pentru început, vă folosim datele personale pentru a completa și procesa rezervarea dumneavoastră ,ceea ce este scopul nostru ca și pensiune.

Obligatia de a nota datele clientului in cartea de imobil la cazare.

Consimțământ: Ne putem baza pe acordul dumneavoastră de a vă utiliza informațiile personale în diverse sopuri de marketing. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, contactându-ne la adresele de la sfârșitul acestei declarații de confidențialitate.

    Pensiunea Ana Maria  foloseşte standarde etice înalte şi va respectă intimitatea. Cu excepţia cazurilor în care legea cere divulgarea în orice jurisdicţie relevanţă şi cu excepţia transmiterii  detaliilor cardului dvs. de credit în vederea efectuării rezervarii, nu vom divulgă informaţiile dvs. personale unor terţe părţi fără consimţământul dvs.         Datele furnizate de către clienţi sunt strict confidenţiale. Pensiunea Ana Maria se angajează în faţă clienţilor săi să nu furnizeze aceste date unor persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei de afaceri dintre client şi Pensiunea Ana Maria.

Pensiunea Ana Maria  certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date,a Legii nr.365/2002 privind comerţul electronic,precum a Ordonanţei nr.130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ).

Dreptul de a cere BERINDE A.MARIA I.I.  să va confirme dacă prelucrează  sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an.

Dreptul de a cere BERINDE A.MARIA I.I.  să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr.677/2001.

Dreptul de a cere  BERINDE A.MARIA I.I.  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Dreptul de a cere BERINDE A.MARIA I.I.  să înceteze expedierea de mesaje promoţionale. Orice astfel de cerere/notificare se va notă, semna şi trimite de către persoană înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa: office@ana-maria-felix.ro.

Ce proceduri de securitate implementează Pensiunea Ana Maria  pentru a vă securiza datele personale?

În conformitate cu legislaţia europeană pentru protecţia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvată a datelor personale.

Utilizăm sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza datele personale pe care ni le transmiteţi. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restricţionări tehnice şi fizice ale accesării şi folosirii datelor personale pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale în timp ce lucrează.

Desigur, poate nu rezervaţi cazare doare pentru dumneavoastră. Poate călătoriţi însoţit de alte persoane ale căror informaţii ni le furnizaţi în timpul procesului de rezervare sau poate faceţi o rezervare în numele altcuiva. Dacă aveţi un cont Booking Business, puteţi crea o agendă cu adrese pentru a facilita călătoriile de afaceri şi pentru a administra rezervări pentru terți. În unele cazuri, puteţi utiliza Booking.com pentru a partaja informaţii cu alte persoane, sub forma transmiterii unei liste de dorinţe sau a participării la programe de recomandări, dar aceste informaţii pot fi utilizate numai conform descrierii de pe interfaţa utilizată. Vedeţi informaţiile de acolo dacă doriţi să aflaţi mai mult.

Totuşi, trebuie să vă atragem atenţia că este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi că persoana sau persoanele ale căror informaţii ni le transmiteţi sunt la curent cu acest lucru şi că au acceptat modalitatea în care Booking.com le utilizează informaţiile (după cum este descris în această declaraţie de confidenţialitate utilă).